Vastgoed & bedrijfs onroerend goed financiering

Ontvang de beste offerte voor de zakelijke financiering van je vastgoed of bedrijfs onroerend goed. Wij vergelijken de mogelijkheden voor je!

  • Onafhankelijke vergelijk van het beste aanbod
  • Al 10 jaar specialist in het financieren van onroerendgoed en vastgoed
  • Offerte aanvragen kan binnen 2-minuten 
  • Samenwerking met 20 partnerbanken voor het scherpste aanbod

Hoeveel wil je aanvragen?

€ 25.000 - € 5.000.000

Partner van

MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - Rabobank
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - New10
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - Qredits
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - Floryn
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - Collin Crowdfund
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - ABN Amro
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - DutchFinance
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - Yeaz
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - CapitalBox
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - SNS Bank
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - Geldvoorelkaar
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - Santander Consumer Finance
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - OPR Bedrijfskrediet
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - Findio
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - October
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - Hiltermann Lease
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - ING Bank
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - Briqwise
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - Mogelijk
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - Beequip

Financiering voor vastgoed & bedrijfs onroerend goed

Wil jij investeren in zakelijk commercieel vastgoed of bedrijfs onroerend goed of heb je het ideale bedrijfspand voor je onderneming gevonden? Dan heb je waarschijnlijk een zakelijke financiering nodig. Bij MKB Krediet Nederland helpen wij je graag aan een passende financiering of hypotheek. Ook voor het herfinancieren van je vastgoed(portefeuille) kun je bij ons terecht.

Hoeveel kan ik zakelijk lenen voor bedrijfs onroerend goed?

Wil jij weten of je het beoogde onroerend goed kunt financieren of dat je het bestaande vastgoed goedkoper kunt financieren? Of dit mogelijk is hangt af van 2 factoren

  1. De financiële positie van je onderneming. Ben je bijvoorbeeld in staat om de maandelijkse termijn van rente en aflossing gemakkelijk te betalen? De kredietverstrekker /  hypotheekverstrekker zal hier natuurlijk naar kijken. Zo zal er specifiek gevraagd worden naar je bedrijfsresultaten en je beschikbare liquiditeiten om de bedrijfsfinanciering van je pand naar de toekomst te kunnen betalen.
  2. De waarde van het aan te kopen bedrijfspand of je vastgoed (portefeuille) is relevant voor het verstrekken van de financiering. Omdat bedrijfspanden in de regel minder waardevast zijn als woonhuizen zullen kredietverstrekkers de financiering/hypotheek hierop aanpassen. Zo zal er veelal meer eigen geld moeten worden ingebracht als bij het financieren van een woonhuis.

Bij MKB Krediet Nederland kijken we daarom altijd verder dan alleen het financieren van het bedrijfs onroerend goed en brengen wij alle mogelijkheden in beeld om de financieringsvraag zo goed mogelijk te kunnen invullen.

Zakelijke hypotheek

Bij MKB Krediet Nederland begrijpen we dat het kopen van zakelijk vastgoed een belangrijke beslissing is en een zorgvuldige afweging vereist. Daarom bieden wij een breed scala aan zakelijke hypotheken, afgestemd op jouw individuele behoeften en budget. Met onze scherpe tarieven en flexibele voorwaarden kun je er zeker van zijn dat jij de perfecte hypotheek voor jouw bedrijf vindt.

Wij zorgen ervoor dat de financiering zo is gestructureerd, dat je maximaal kunt profiteren van je investering. Wij bieden ook advies op maat en hulp bij het hele proces, van begin tot eind.

Zakelijke bedrijfsfinanciering

Bij MKBKrediet Nederland weten we dat er meer nodig is dan geld alleen om een succesvol bedrijf te runnen. Daarom bieden wij uitgebreide zakelijke financieringsdiensten, waaronder zakelijke leningen, hypotheken en lease. We werken nauw samen met onze klanten om oplossingen op maat te creëren die hen helpen hun doelen te bereiken en hun bedrijf te laten groeien.

Herfinancieren van bedrijfs onroerend goed of een vastgoed portefeuille

Naast het financieren van je vastgoed kun je bij MKB Krediet Nederland ook terecht voor het herfinancieren van bedrijfs onroerend goed. Dit is veelal een langer en meer complex proces, wat wij geheel uit handen nemen. Wij werken samen met een 20-tal financieringsmaatschappijen om ervoor te zorgen dat jij de best mogelijke deal krijgt. Met ons sterke netwerk van partners zijn wij in staat om de financiering van jouw vastgoed uit meerdere bronnen te regelen, zodat je aanbiedingen kunt vergelijken en de voor jou meest gunstige kunt selecteren.

Offerte aanvragen zakelijk vastgoed

Benieuwd naar wat MKB Krediet Nederland voor jou kan betekenen? Neem de proef op de som en vraag een offerte aan. Een van onze specialisten neemt direct contact met je op om je financieringswensen te bespreken.

Offerte aanvragen

Hoeveel wil je aanvragen?

100000
€ 25.000 € 5.000.000
Offerte aanvragen