zakelijk krediet, mkb krediet, mkb lening, mkbkrediet afsluiten, zakelijk geld lenen zonder gedoe, zakelijk krediet aanvragen, geld lenen MKB
zakelijk krediet aanvragen, zakelijk krediet, mkb krediet, mkb lening, mkbkrediet afsluiten, zakelijk geld lenen zonder gedoe, zakelijk krediet aanvragen
zakelijk krediet, krediet zakelijk, mkb krediet, mkb lening, mkbkrediet afsluiten, zakelijk geld lenen zonder gedoe, zakelijk krediet aanvragen, krediet
zakelijk krediet, mkb krediet, mkb lening, geld lenen MKB, mkbkrediet afsluiten, zakelijk geld lenen zonder gedoe, zakelijk krediet aanvragen

Jouw relaties helpen met een zakelijke financiering?

Krijg jij aanvragen voor zakelijke financieringen en wil je deze relaties graag van dienst zijn? Kies dan voor een samenwerking met MKB Krediet Nederland. MKB Krediet Nederland is een service provider voor zakelijke financieringen. Wij bieden financieel dienstverleners, administratiekantoren en accountants direct toegang tot zakelijke kredietverstrekkers. 

Partner worden van MKB Krediet Nederland?

MKB Krediet Nederland bemiddelt in zakelijke leningen en kredieten tussen ondernemers en meer dan 30 geldverstrekkers waar wij mee samenwerken. Door onze unieke werkwijze is jouw relatie verzekerd van een voordelige aanbod in de vorm van één of meerdere offertes. Het grote verschil tussen MKB Krediet Nederland en andere aanbieders is dat MKB Krediet Nederland een vergelijker is. Wij zijn niet gebonden aan één geldverstrekker en zoeken onafhankelijk naar de beste financiering voor jouw relatie. Dat scheelt tijd en geld voor elke ondernemer met een financieringsbehoefte. 

Samenwerken met MKB Krediet Nederland?

 • Je krijgt een aanstelling bij MKB Krediet Nederland
 • Daarna kun je aanvragen voor je relaties bij ons indienen
 • Wij nemen de aanvraag direct in behandeling en begeleiden de relatie tijdens de aanvraag.
 • Je bepaalt zelf of je nog een rol wilt spelen bij de dienstverlening of dat je dit geheel uit handen geeft aan ons
 • Nadat de kredietaanvraag is afgehandeld krijg je hiervan een bevestiging

Kenmerken van de samenwerking

 • Jij krijgt een vaste kredietspecialist als aanspreekpunt
 • Binnen 24 uur reactie
 • Volledige ontzorging, wij nemen het klantcontact tijdens de aanvraag van je over
 • Ruime financieringsmogelijkheden vanaf 6 maanden zelfstandig ondernemerschap
 • Ook zonder jaarcijfers
 • Bedrijfsvormen: BV, ZZP/Eenmansbedrijf, VOF en Maatschappen Kredietdoeleinden: voorraadfinanciering, inventaris, machines, voertuigen, commercieel vastgoed, bedrijfspanden, verbouwing, bedrijfs onroerend goed, inkoop in een bedrijf, personeel/groei/uitbreiding en debiteuren

Onze belofte aan jouw relatie

Dat wij als vergelijker van elke financieringsaanvraag de mogelijkheden onderzoeken bij onze partnerbanken. De verschillende offertes met elkaar vergelijken en het beste aanbod aan jouw relatie presenteren. Wij doen waar we goed in zijn en jij en jouw relatie kunnen verder met de eigen onderneming.

 • Unieke werkwijze
 • Direct online je lening aanvragen
 • Onafhankelijke vergelijking mogelijk met 30 verschillende banken
 • De ondernemer ontvangt direct het beste aanbod

Beloningsmodel

Het is mogelijk om voor het aanbrengen van een klant vergoeding te krijgen wanneer de kredietaanvraag succesvol wordt afgerond. Hoe dit werkt leggen wij je graag persoonlijk uit. Ben je geïnteresseerd in een aanstelling bij MKB Krediet Nederland? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Ja, ik kom graag in contact met de accountmanager van MKB krediet Nederland

Partner van

MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - Rabobank
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - New10
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - Qredits
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - Floryn
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - Collin Crowdfund
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - ABN Amro
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - DutchFinance
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - Yeaz
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - CapitalBox
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - SNS Bank
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - Geldvoorelkaar
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - Santander Consumer Finance
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - OPR Bedrijfskrediet
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - Findio
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - October
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - Hiltermann Lease
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - ING Bank
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - Briqwise
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - Mogelijk
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - Beequip

Veel gestelde vragen

 • Hoe werkt het vergelijken van de offertes door MKB Krediet Nederland?

  Nadat je financieringsbehoefte is geïnventariseerd gaan wij bij onze partnerbanken na welke offertes we kunnen opvragen. Zodra we deze binnen hebben vergelijken wij deze op voorwaarden, looptijd, rente en maandlasten. De voordeligste offerte of offertes zullen we vervolgens aan je voorleggen.
 • Hoelang duurt het afsluiten van een zakelijke lening?

  Het afsluiten van een zakelijke lening kan binnen 2 dagen geregeld zijn, dit betreft een standaard financiering waarbij alle aan te tonen stukken direct worden aangeleverd. Bij een meer complexe financieringsaanvraag duurt het vaak langer. Onze kredietspecialisten kunnen je tijdens het eerste contact een goede indicatie geven van hoelang het in jouw geval duurt voordat de financiering is uitbetaald.
 • Waarom moet ik betalen voor een kredietcheck/vergelijking aan MKB Krediet Nederland?

  Dat is simpel je betaalt voor de werkzaamheden die wij uitvoeren voor jouw financieringsaanvraag. Wij controleren de aangetoonde stukken en doen een kredietcheck. Daarnaast houden wij contact met meerdere partnerbanken om een offerte op te vragen. Wij maken ook een vergelijk van de mogelijkheden zodat het beste aanbod aan jou gepresenteerd kan worden. Zo krijg jij het beste aanbod en kun jij je blijven focussen op je eigen onderneming. Als de financiering niet tot stand komt, dan betaalt je alleen de startfee van 250 euro voor onze werkzaamheden.
 • Wie is MKBKrediet Nederland?

  MKBKrediet Nederland bemiddelt in zakelijke leningen en kredieten tussen ondernemers en een 30-tal banken waar wij mee samenwerken. Door onze unieke werkwijze ben jij verzekerd van een voordelige aanbod in de vorm van één of meerdere offertes. Het verschil met andere aanbieders die je op het internet vind is evident. Wij zijn tussenpersoon terwijl de andere partijen, veelal banken, zelf kredietaanbieder zijn. Wat maakt ons anders? Dat wij als tussenpersoon van elke financieringsaanvraag de mogelijkheden onderzoeken bij onze partnerbanken. De verschillende offertes met elkaar vergelijken en het beste aanbod aan jou presenteren. Dan hoef jij dat zelf niet te doen en kun jij je focussen op je eigen onderneming!