Zakelijke lening vergelijken

Geld lenen tegen de laagste rente en goede voorwaarden? Dat is wat je wilt. Wij vergelijken meerdere aanbieders, jij ontvangt de beste offerte.

 • Onafhankelijke vergelijking van het beste financieringsaanbod
 • Al 10 jaar specialist in zakelijke leningen
 • Samenwerking met 20 partnerbanken voor het scherpste aanbod
 • Binnen 2 minuten aangevraagd 

Hoeveel wil je aanvragen?

€ 25.000 - € 5.000.000

Zakelijke lening vergelijken?

Als ondernemer wil je geld lenen tegen de laagste rente en de beste voorwaarden. Via MKB krediet Nederland kun je eenvoudig zakelijke leningen vergelijken. Zo weet je binnen enkele minuten waar je aan toe bent. Na het vergelijken kun je de geldverstrekker kiezen die het beste aanbod heeft in jouw situatie.  

Zakelijke leningen vergelijken gaat verder dan rentelijstjes

Het vergelijken van zakelijke leningen is vrij eenvoudig. Toch is het goed om verder te kijken dan de rentelijstjes met alle geldverstrekkers. Voor een goede vergelijking is meer informatie nodig. Wat is bijvoorbeeld de hoogte van de lening, de looptijd en aflossing? Het antwoord op deze vragen bepaalt voor een groot deel de kosten die je betaalt. Daarnaast maakt de geldverstrekker een inschatting van het risico dat lenen aan jouw onderneming met zich meebrengt. Ook dit kan van belang zijn bij het goed vergelijken van zakelijke kredieten.

Complete vergelijking geldverstrekkers

Veel ondernemers kloppen voor een zakelijke lening aan bij de bank waar ze al bekend zijn. Bijvoorbeeld omdat ze bij ING, ABN Amro of Rabobank ook een zakelijke betaalrekening hebben. Deze keuze is lang niet altijd de beste optie. Per moment kan de rente bij verschillende geldverstrekkers fors verschillen. Bovendien zijn het vaak de minder bekende geldverstrekkers die de scherpste rente bieden.

Geen mogelijkheden bij de je eigen bank?

Dit zien we steeds vaker. Door onder andere reorganisaties en focus op andere producten lijkt de bereidheid om het MKB te financieren af te nemen. Steeds vaker verwelkomen wij klanten die niet langer bij hun eigen bank terecht kunnen. Soms door het gewenste bedrag dat te laag is en soms als gevolg van het risico.

Vergelijking zakelijk krediet – 20 aanbieders

Bij het vergelijken van zakelijke leningen nemen alle belangrijke zakelijke geldverstrekkers mee. Naast de grote banken dus ook aanbieders als New10 en Floryn en DutchFinance. Op die manier weet jij zeker dat er niet naar één mogelijkheid is gekeken maar gezocht is naar het beste zakelijke krediet.

Stappen vergelijken zakelijke lening

Het vergelijken en aanvragen van een zakelijke lening is zo gedaan, volg hiervoor de onderstaande stappen:

 1. Financieringsbehoefte
  De eerste stap is het in kaart brengen van je financieringsbehoefte. Met andere woorden, hoe hoog moet de lening zijn om je leendoelen te kunnen realiseren.
 2. Zakelijke lening aanvragen
  Op deze pagina vraag je vervolgens binnen 2 minuten eenvoudig een offerte aan voor het gewenste leenbedrag.
 3. Inventarisatie
  Wij nemen direct contact met je op voor een verdere inventarisatie, bespreken de mogelijkheden en nemen de benodigde documenten met je door. Tijdens dit contact vertellen wij je ook hoe onze dienstverlening er uit ziet en wat de kosten hiervoor zijn. Het is natuurlijk aan jou om te bepalen of je hiermee verder wenst, maar 1 ding is zeker de vergelijking is veelal de moeite waard.
 4. Overzicht rentes en voorwaarden
  Wij vergelijken alle geldverstrekkers voor je op rentes en voorwaarden. Het resultaat van de vergelijking ontvang je snel in een duidelijk overzicht. Uiteraard bespreken we dit ook persoonlijk met je zodat je hierna een keuze kunt maken.
 5. Geld op je rekening
  Na het akkoord van jou en de kredietverstrekker ontvang je het geld op je zakelijke rekening. Snel en zonder gedoe!

Vergelijken kosten zakelijke leningen

Bij het vergelijken van een zakelijk krediet brengen we de kosten van de lening voor je in kaart. Naast de rente en looptijd zijn er nog andere zaken van belang voor de kosten. Stel jij hebt bijvoorbeeld een bedrijfspand dat als onderpand kan dienen of je kunt aantonen dat er veel omzet te verwachten valt. Dit kan voor geldverstrekkers een reden zijn om korting te verstrekken op de rente. Onze specialisten nemen dit bij het vergelijken van zakelijke leningen mee. Al in het eerste contact weet je wat de mogelijkheden zijn!

Tot welk bedrag kan ik een zakelijk krediet vergelijken?

Het vergelijken van een zakelijke lening via MKB krediet Nederland al mogelijk vanaf € 10.000. Het maximaal mogelijke krediet is € 2.500.000,-. Het bedrag dat je in de praktijk kunt lenen hangt vooral af van:

 • De kredietwaardigheid van je onderneming
 • Het verloop  van de omzet en bedrijfsresultaat
 • Het al dan niet hebben van een onderpand
 • Het leendoel, waar ga je het voor gebruiken?
 • De branche waarin jouw onderneming actief is

Naast de bovenstaande zaken kunnen ook minder op cijfers gebaseerde zaken meewegen. Denk aan aantoonbare ervaring die je als ondernemer hebt en een goed onderbouwd businessplan.

Leendoelen zakelijke lening

Voordat je start met het vergelijken van zakelijke leningen, is het goed om te weten waar je het krediet voor kunt inzetten. Die keuze is aan jou. Denk aan lenen voor extra werkkapitaal, het financieren van voorraden, de aanschaf van machines of het opzetten van een marketingcampagne. Kortom, alles wat jouw onderneming naar een hoger niveau kan tillen!

Zakelijke lening aanvragen

Hoeveel wil je aanvragen?

100000
€ 25.000 € 5.000.000
Offerte aanvragen