zakelijk krediet, mkb krediet, mkb lening, mkbkrediet afsluiten, zakelijk geld lenen zonder gedoe, zakelijk krediet aanvragen, geld lenen MKB
zakelijk krediet aanvragen, zakelijk krediet, mkb krediet, mkb lening, mkbkrediet afsluiten, zakelijk geld lenen zonder gedoe, zakelijk krediet aanvragen
zakelijk krediet, krediet zakelijk, mkb krediet, mkb lening, mkbkrediet afsluiten, zakelijk geld lenen zonder gedoe, zakelijk krediet aanvragen, krediet
zakelijk krediet, mkb krediet, mkb lening, geld lenen MKB, mkbkrediet afsluiten, zakelijk geld lenen zonder gedoe, zakelijk krediet aanvragen

Partner van

MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - Rabobank
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - New10
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - Qredits
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - Floryn
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - Collin Crowdfund
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - ABN Amro
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - DutchFinance
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - Yeaz
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - CapitalBox
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - SNS Bank
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - Geldvoorelkaar
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - Santander Consumer Finance
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - OPR Bedrijfskrediet
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - Findio
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - October
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - Hiltermann Lease
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - ING Bank
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - Briqwise
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - Mogelijk
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - Beequip

Wie is MKB Krediet Nederland?

MKB Krediet Nederland bemiddelt in zakelijke leningen en kredieten tussen ondernemers en meer dan 30 geldverstrekkers waar wij mee samenwerken. Door onze unieke werkwijze ben jij verzekerd van een voordelige aanbod in de vorm van één of meerdere offertes. Het grote verschil tussen MKB Krediet Nederland en andere aanbieders is dat MKB Krediet Nederland een vergelijker is. Wij zijn niet gebonden aan één geldverstrekker en zoeken onafhankelijk naar de beste financiering voor jouw onderneming.

Onze belofte?

Dat wij als vergelijker van elke financieringsaanvraag de mogelijkheden onderzoeken bij onze partnerbanken. De verschillende offertes met elkaar vergelijken en het beste aanbod aan jou presenteren. Dan hoef jij dat zelf niet te doen en kun jij je focussen op je eigen onderneming!

 • Unieke werkwijze
 • Direct online je lening aanvragen
 • Onafhankelijke vergelijking mogelijk met 15 verschillende banken
 • Jij ontvangt direct het beste aanbod

Wat ons uniek maakt?

Wij vergelijken jouw mogelijkheden bij verschillende kredietaanbieders. Via ons is het mogelijk om met +30 verschillende aanbieders zaken te doen. En onze rol is onderzoeken waar jij het beste aanbod kunt krijgen, deze vervolgens akkoord krijgen en bij jou aanbieden. En uiteraard geheel vrijblijvend. Wij vragen enkel een startfee voor de haalbaarheidstoets en het onderzoeken/vergelijken van jouw mogelijkheden. Want dit kost natuurlijk tijd!

Onze werkwijze – Wat wij doen voor jou!

 1. Vraag jouw ideale lening aan en vul ons aanvraagformulier in. Dit kan al binnen 2 minuten.
 2. Wij nemen direct contact met je op voor een verdere inventarisatie, bespreken de mogelijkheden en nemen de benodigde documenten met je door.
 3. Na het aantonen van de documenten en de betaling van de startfee ad € 250,– gaan wij de documenten beoordelen, treden wij in contact met de verschillende samenwerkende banken en beoordelen wij bij welke partnerbanken jij de voordeligste lening kunt aanvragen.
 4. Offertes vergelijken en presentatie van het beste aanbod. Van ons ontvang je, zodra beschikbaar, het beste aanbod. Deze zullen we telefonisch met je bespreken.
 5. Ga je akkoord met de offerte dan kun je deze ondertekenen, wij dragen daarna zorg voor de verdere afhandeling met de bank. Zodra de bank alles heeft ontvangen en de laatste zaken heeft bekeken, volgt de uitbetaling op jouw zakelijke rekening.

Waarom geld lenen via MKB Krediet Nederland?

Waar het om gaat is een passende financiering voor jouw doel tegen de best mogelijke voorwaarden. Zoals uitgelegd hanteren wij de werkwijze waarbij wij de verschillende mogelijkheden voor jou onderzoeken en vergelijken, het voordeligste aanbod presenteren wij zodra deze beschikbaar is. Het vergelijken van de mogelijkheden kost veelal meer tijd maar bespaart je geld.

Ook wanneer je de tijd niet hebt voor een uitgebreide vergelijking, ben je bij ons aan het juiste adres. Zo kunnen wij al binnen 24-uur de mogelijkheden aan je presenteren, tijdens ons eerste telefonische contact zullen wij dit uiteraard met je bespreken. Aangepast op jouw wensen geven wij je direct een indicatie van de tijd die jouw kredietaanvraag in behandeling gaat nemen.

Direct offerte en na vergelijking het beste aanbod

MKB Krediet Nederland is een onafhankelijke bemiddelaar in zakelijke leningen en kredieten. Dit doen wij in principe voor elk leningdoel, van het financieren van de groei van je onderneming, tot vastgoed of het leasen van bedrijfsauto’s. Onafhankelijk betekent dat wij een zelfstandig opererende onderneming zijn en geen productie afspraken of andersoortige afspraken hebben met onze partners.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw onderneming? Vraag gerust een vrijblijvende offerte op en wij nemen direct contact met je op om je wensen door te nemen.

Offerte aanvragen

Veel gestelde vragen

 • Hoe werkt het vergelijken van de offertes door MKB Krediet Nederland?

  Nadat je financieringsbehoefte is geïnventariseerd gaan wij bij onze partnerbanken na welke offertes we kunnen opvragen. Zodra we deze binnen hebben vergelijken wij deze op voorwaarden, looptijd, rente en maandlasten. De voordeligste offerte of offertes zullen we vervolgens aan je voorleggen.
 • Hoelang duurt het afsluiten van een zakelijke lening?

  Het afsluiten van een zakelijke lening kan binnen 2 dagen geregeld zijn, dit betreft een standaard financiering waarbij alle aan te tonen stukken direct worden aangeleverd. Bij een meer complexe financieringsaanvraag duurt het vaak langer. Onze kredietspecialisten kunnen je tijdens het eerste contact een goede indicatie geven van hoelang het in jouw geval duurt voordat de financiering is uitbetaald.
 • Waarom moet ik betalen voor een kredietcheck/vergelijking aan MKB Krediet Nederland?

  Dat is simpel je betaalt voor de werkzaamheden die wij uitvoeren voor jouw financieringsaanvraag. Wij controleren de aangetoonde stukken en doen een kredietcheck. Daarnaast houden wij contact met meerdere partnerbanken om een offerte op te vragen. Wij maken ook een vergelijk van de mogelijkheden zodat het beste aanbod aan jou gepresenteerd kan worden. Zo krijg jij het beste aanbod en kun jij je blijven focussen op je eigen onderneming. Als de financiering niet tot stand komt, dan betaalt je alleen de startfee van 250 euro voor onze werkzaamheden.
 • Wie is MKBKrediet Nederland?

  MKBKrediet Nederland bemiddelt in zakelijke leningen en kredieten tussen ondernemers en een 30-tal banken waar wij mee samenwerken. Door onze unieke werkwijze ben jij verzekerd van een voordelige aanbod in de vorm van één of meerdere offertes. Het verschil met andere aanbieders die je op het internet vind is evident. Wij zijn tussenpersoon terwijl de andere partijen, veelal banken, zelf kredietaanbieder zijn. Wat maakt ons anders? Dat wij als tussenpersoon van elke financieringsaanvraag de mogelijkheden onderzoeken bij onze partnerbanken. De verschillende offertes met elkaar vergelijken en het beste aanbod aan jou presenteren. Dan hoef jij dat zelf niet te doen en kun jij je focussen op je eigen onderneming!