MKB krediet

Binnen 2-minuten een MKB krediet aanvragen? Wij vergelijken meerdere aanbieders en tonen je beste offertes!

 • Onafhankelijke vergelijking van het beste MKB-krediet
 • Al 10 jaar specialist in MKB krediet
 • Offerte aanvragen kan binnen 2-minuten 
 • Samenwerking met 20 partnerbanken voor het scherpste aanbod

Hoeveel wil je aanvragen?

€ 25.000 - € 5.000.000

MKB krediet

Met een MKB krediet is jouw onderneming klaar voor de volgende stap. Je kunt de zakelijke lening op verschillende manieren inzetten. Denk aan investeren in voorraden, machines of extra werkkapitaal. Die keus is aan jou!

MKB krediet nodig?

Heb je als onderneming behoefte aan een zakelijke lening? Een MKB lening biedt de nodige financiële ruimte. Ben je al jaren ondernemer of heb je een minder lange bedrijfshistorie? Het aanvragen van een MKB-lening is in beide situaties mogelijk. Hetzelfde geldt voor de sector waarin je actief bent.

Maximale lening

Een MBK krediet kun je via MKB krediet Nederland sluiten vanaf € 25.000  tot € 2.500.000,-. De hoogte van het maximale lening hangt af van de kredietwaardigheid van je bedrijf. Is er sprake van een stijgende omzet en winst? Dit draagt bij aan de maximaal mogelijke lening. Naast de cijfers telt ook het profiel van jouw onderneming een rol. Ben je actief in een sector waar snelle groei mogelijk is en heb je een doortimmerd investeringsplan? Ook dit kan bijdragen aan het maximale MKB krediet.

Kosten MKB krediet

Ben je benieuwd naar de kosten van een MKB krediet? Graag zouden we je direct al een overzicht tonen. Het punt is alleen dat de kosten voor een MKB krediet per situatie verschillen. Om te beginnen is de rente van belang. Die varieert per aanbieder en per moment. Naast de rente zijn er meer factoren die invloed hebben op de kosten van een MKB lening. Heb je bijvoorbeeld een bedrijfsgebouw dat kan dienen als onderpand? In dat geval loopt de geldverstrekker minder risico en is de rente mogelijk lager. Dit kan ook het geval zijn als je kunt aantonen dat er grote orders in de pijplijn zitten.

Hoe kun je toch de kosten van een MKB krediet achterhalen? Dat is heel eenvoudig. Neem vrijblijvend contact met ons op. Al in het eerste contact informeren we je over de rente en kosten die gelden bij het afsluiten van een zakelijke lening via MKB Krediet Nederland.

MKB krediet vergelijken

Bij het aanvragen van een MKB lening heb je keus uit veel verschillende geldverstrekkers. Naast grote banken als ING en ABN Amro zijn er ook minder bekende namen waar je terecht kunt voor een MKB lening. Denk bijvoorbeeld aan New10 en Santander. Deze aanbieders bepalen hun eigen voorwaarden en de rentes.

Een klein verschil in rente kan over de totale looptijd van een MKB-lening veel effect hebben op de kosten. Kortom, vergelijken loont. Uiteraard hoef je de mogelijkheden niet zelf op een rij te zetten. Dat doen wij voor je. In nog geen 2 minuten vraag je eenvoudig een offerte aan. Vervolgens ontvang je na een inventarisatie het beste aanbod van alle mogelijke geldverstrekkers.

Verschillende tussen lening en krediet

De termen MKB krediet en MKB lening worden vaak gebruikt voor hetzelfde. Toch zijn er verschillen. De belangrijkste kenmerken zijn:

 • Bij een MKB lening ontvang je het geleende bedrag in één keer op je rekening. Rente en aflossing betaal je over het totale leenbedrag, volgens een vast schema dat vooraf al bekend is.
 • Bij een MKB krediet wordt een bedrag voor je gereserveerd dat je op kunt nemen. Jij bepaalt zelf wanneer je daadwerkelijk geld opneemt en hoeveel. Alleen over de opgenomen bedragen betaal je rente. Heb je een deel van de lening afgelost, dit gedeelte kun je weer opnemen.

Welke gegevens zijn nodig?

We maken het aanvragen van een MKB krediet zo makkelijk mogelijk. Wel vinden we het belangrijk om je een verantwoorde zakelijke lening aan te bieden. Vaak zijn cijfers van het meest recente boekjaar en een beschrijving van je bedrijfsactiviteiten voldoende. Het kan natuurlijk ook dat je bedrijf nog maar net bestaat. Geef in die situatie aan wat de huidige kosten en bezittingen zijn. Daarnaast zullen geldverstrekkers benieuwd zijn naar de prognose van de omzet en winst.

Zakelijke lease als alternatief

Het aanvragen van een MKB krediet is niet de enige manier om de gewenste groei van je onderneming te realiseren. Zakelijke lease is een andere goede optie. Het voordeel is dat je geen lening hoeft af te sluiten bij een geldverstrekkers. In plaats daarvan betaal je maandelijks leasebedrag. Het zakelijk leasen van een bedrijfsauto en bedrijfsbus is het meest voor de hand liggend. Heb je daar geen behoefte aan, maar zou je wel graag nieuwe machines aanschaffen? Vaak is meer mogelijk met zakelijk lease dan gedacht. Geef bij ons je wensen aan en we brengen je vrijblijvend op de hoogte van de opties.

Offerte aanvragen MKB krediet

Het aanvragen van een offerte kan eenvoudig en binnen 2 minuten. Wij maken na je aanvraag een onafhankelijke vergelijking van MKB kredieten. De keus is vervolgens aan jou. Ben je akkoord met het beste aanbod? Dan zorgen wij verder voor de afhandeling met de bank en ontvangt je onderneming het geld op de rekening. Zo kun je jouw groeiplannen snel in werking stellen!

Partner van

MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - Rabobank
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - New10
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - Qredits
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - Floryn
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - Collin Crowdfund
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - ABN Amro
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - DutchFinance
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - Yeaz
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - CapitalBox
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - SNS Bank
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - Geldvoorelkaar
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - Santander Consumer Finance
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - OPR Bedrijfskrediet
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - Findio
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - October
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - Hiltermann Lease
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - ING Bank
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - Briqwise
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - Mogelijk
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - Beequip

Veel gestelde vragen MKB krediet:

 • Hoe werkt het vergelijken van de offertes door MKB Krediet Nederland?

  Nadat je financieringsbehoefte is geïnventariseerd gaan wij bij onze partnerbanken na welke offertes we kunnen opvragen. Zodra we deze binnen hebben vergelijken wij deze op voorwaarden, looptijd, rente en maandlasten. De voordeligste offerte of offertes zullen we vervolgens aan je voorleggen.
 • Kom ik in aanmerking voor een bedrijfslening?

  Of je in aanmerking komt voor een zakelijk lening hangt af van de financiële situatie van jou en je onderneming. Er moet sprake zijn van voldoende omzet/inkomsten en cashflow om een financiering te kunnen terugbetalen. De mogelijkheden via MKB Krediet Nederland zijn zeer uitgebreid, dit omdat wij samenwerken met 15 partnerbanken, die allemaal hun eigen acceptatievoorwaarden hanteren. Daardoor zijn juist wij in staat een stap verder te gaan dan bijvoorbeeld de grootbanken. Benieuwd naar je mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een eerste indicatie.
 • Hoelang duurt het afsluiten van een zakelijke lening?

  Het afsluiten van een zakelijke lening kan binnen 2 dagen geregeld zijn, dit betreft een standaard financiering waarbij alle aan te tonen stukken direct worden aangeleverd. Bij een meer complexe financieringsaanvraag duurt het vaak langer. Onze kredietspecialisten kunnen je tijdens het eerste contact een goede indicatie geven van hoelang het in jouw geval duurt voordat de financiering is uitbetaald.