Hoeveel kan ik zakelijk lenen?

Bij MKB Krediet Nederland leen je zakelijk vanaf € 25.000 tot € 2.5 mln euro. Wij helpen je bij de beste zakelijke lening.

  • Wij vergelijken meerdere banken voor het beste aanbod
  • Wij zijn sneller dan je eigen bank
  • Offerte aanvragen kan binnen 2-minuten
  • Wij bieden maatwerk en persoonlijk contact

Hoeveel wil je aanvragen?

€ 25.000 - € 5.000.000

Partner van

MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - Rabobank
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - New10
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - Qredits
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - Floryn
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - Collin Crowdfund
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - ABN Amro
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - DutchFinance
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - Yeaz
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - CapitalBox
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - SNS Bank
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - Geldvoorelkaar
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - Santander Consumer Finance
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - OPR Bedrijfskrediet
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - Findio
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - October
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - Hiltermann Lease
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - ING Bank
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - Briqwise
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - Mogelijk
MKB Krediet Nederland - Zakelijk krediet voor het MKB - Beequip

Hoeveel kan ik zakelijk lenen?

Hoeveel je zakelijk kan lenen hangt af van je onderneming en de resultaten, dit is per onderneming en financieringsbehoefte verschillend. Onze ervaring is dat het zelfs per financieringsmaatschappij of bank verschillend kan zijn. Elke bank heeft namelijk haar eigen voorwaarden. MKB Krediet Nederland vergelijkt de mogelijkheden die jij hebt en zoekt naar de meest voordelige zakelijke lening voor jouw bedrijf.

Zakelijk lenen vanaf 25.000 euro tot 2.5 mln euro

Bij MKB Krediet Nederland leen je al zakelijk vanaf 25.000 euro. Is je financieringsbehoefte groter? Afhankelijk van de bedrijfssituatie is zakelijk lenen tot 2.500.000 euro mogelijk. De maximale lening hangt onder af van je leendoelen en de resultaten van je onderneming. Wat ook telt zijn zaken als je ervaring binnen de branche en de gewenste financieringsvorm.

Wanneer er bijvoorbeeld sprake is van een onderpand is de bank veelal genegen eerder een financiering en zelfs een hogere financiering te verstrekken. Daarnaast zul je zien dat een financial lease of operational lease ook eerder verstrekt wordt dan een zakelijke lening zonder enig onderpand. MKB krediet onderzoekt alle mogelijkheden en zoekt naar de beste en voordeligste zakelijke lening.

30 Partner banken

Als je een zakelijke lening wilt aanvragen, kun je zelf bij verschillende banken terecht en een offerte aanvragen. Het is echter tijdrovend om bij elke bank afzonderlijk een offerte aan te vragen en de voorstellen te vergelijken. Wij hebben maar liefst 30 partnerbanken waar wij een offerte voor een zakelijke lening kunnen aanvragen. Zo hoef je niet zelf alle banken langs te gaan en kun je snel en gemakkelijk meerdere offertes ontvangen.

  • Vrijblijvende offerte zakelijke lening aanvragen

Als je een offerte aanvraagt, is het belangrijk om te weten dat dit vrijblijvend is. Dit betekent dat je nog niet vastzit aan de lening en dat je de offerte eerst rustig kunt bekijken voordat je een beslissing neemt. En met de werkwijze van MKB Krediet Nederland ben je verzekerd van meerdere offertes die wij voor je aanvragen en vergelijken.

  • Vergelijk de verschillende zakelijk leningen

Zodra wij meerdere offertes hebben ontvangen komt de volgende stap, het is namelijk belangrijk om deze zakelijke leningen goed te vergelijken. Wij letten hierbij niet alleen op de prijs, de rente, maar ook op andere voorwaarden zoals de looptijd van de lening, de hoogte van de aflossing, en de mogelijkheden tot het doen van extra aflossingen. Zo krijgen we een goed beeld van de verschillende opties en kun jij de beste keuze maken passend bij jouw situatie.

  • Prijs: rente en maandlasten

Bij het vergelijken van offertes zijn prijs;  de rente en maandlasten de belangrijkste factoren om rekening mee te houden. De prijs van een lening wordt bepaald door de hoogte van het geleende bedrag, de looptijd van de lening, en de rente die je moet betalen. Hoe hoger de rente, hoe hoger de maandlasten zullen zijn. Het is daarom belangrijk om niet alleen naar de rente te kijken, maar ook naar de hoogte van de maandlasten, de looptijd en daarmee de totale kosten van de lening over de gehele looptijd.

  • Kies het beste aanbod

Zodra wij de verschillende offertes hebben vergeleken en een goed beeld hebben van de mogelijkheden en van de kosten en voorwaarden, zullen wij de beste offerte aan je verstrekken. Eenmaal ontvangen is het belangrijk om hierbij niet alleen naar de prijs te kijken, maar ook naar de voorwaarden die horen bij de offerte.

Zakelijke lening aanvragen

Benieuwd naar wat MKB Krediet Nederland voor jou kan betekenen? Neem de proef op de som en vraag een offerte aan. Een van onze specialisten neemt direct contact met je op om je financieringswensen door te nemen.

Offerte aanvragen

Hoeveel wil je aanvragen?

100000
€ 25.000 € 5.000.000
Offerte aanvragen